textielframes

Het virus onder controle houden met een aluminium preventiedisplay.

Ittica Media - 11 Mei 2020 3 min 36x

Voorkom verdere verspreiding van het virus met behulp van een desinfectie dispenser

We mogen elkaar iets meer de ruimte geven om zo de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Hierbij is het belangrijk om alsnog je klanten, leveranciers en/of medewerkers te wijzen op de basis regels die gelden vanuit het RIVM. Wij van dejuisteafstand.nl willen hierin meehelpen!


Yellowstar, een IT bedrijf voor logistieke software oplossingen, wilde deze basisregels graag opvolgen en overbrengen. Zo hebben wij het pand om mogen toveren tot een corona-proof bedrijf met verschillende preventie producten zoals vloerstickers, vloervinyl, spatschermen en preventiedisplays.


Alleen samen krijgen we corona onder controle!


Door een preventiedisplay met een opvallend uiterlijk bij de ingang neer te zetten worden de medewerkers erop gewezen dat ze hun handen moeten desinfecteren. Daarnaast is er ruimte over op het textieldoek om de basisregels of een persoonlijke boodschap te vermelden.


Naast de displays zijn er door het hele pand vloerstickers en -vinyl aangebracht om de 1,5 meter afstand te bewaren van elkaar. De bureauplekken zijn voorzien van een aantal spatschermen om het personeel te beschermen, deze zijn gemaakt van transparante pvc doeken zodat communicatie onder collega's mogelijk blijft. Licht van gewicht, eenvoudig te monteren en het perfecte alternatief voor plexiglasLaten we elkaar helpen en bekijken wat mogelijk is voor uw pand, via: https://dejuisteafstand.nl/