textielframes

Banners maken het verschil

MijnTextielFoto.nl - 11 Januari 2019 3 min 42x

Als je het woord banner in een zoekmachine intypt, komen er verschillende formaten en producten naar voren. Zo heb je banner voor on- en offline gebruik. Je kent vast wel de online banners, die door veel mensen als hinderlijk worden ervaren. Deze tekst gaat echter niet over online banners. Graag vertel ik jullie over de toepassing in het bedrijfsleven. Tegenwoordig is een banner namelijk niet meer weg te denken bij bijvoorbeeld een beursstand, winkelpand of in een hotel.


“Deze tekst gaat niet over online banners" VELE TOEPASSINGEN

Een banner is in vele vormen en formaten verkrijgbaar. Je hebt de roll-up banners, maar ook vrijstaande en hangende banners. Tegenwoordig kunnen banners ook voorzien worden van verlichting, zodat deze fungeert als een soort van lightbox.De vrijstaande en hangende banners, gemaakt van aluminium textielframes, wil ik graag even onder de aandacht brengen. Op het gebied van reclame is dit namelijk de nieuwste trend.

“Nieuwste trend op het gebied van reclame”


DE NIEUWSTE TREND

Misschien ben je er nog niet mee bekend, maar banners gemaakt van aluminium frames zijn de nieuwste trend. Aluminium frames worden veelal in de retail, openbare ruimtes en standbouw gebruikt. Maar kunnen ook op privé gebied goed functioneren. Op privé gebied worden ze niet gebruikt als banner, maar meer als wanddecoratie of ruimteverdeler, lees hier meer over in mijn blog over interieur trends.Op het gebied van retail, openbare ruimtes en standbouw worden aluminium frames al veelvuldig gebruikt als banner. In de retail en in openbare ruimtes worden de textielframes ingezet als bewegwijzering of ze creëren een attentiewaarde voor een bepaald artikel.


“Nadat je dit gelezen hebt, zal het je vaker op gaan vallen” 


GROOTSTE STIJGING OP HET GEBIED VAN STANDBOUW.

Op het gebied van standbouw wordt de banner al vaker gebruikt. Voor mijn werk bezoek ik met regelmaat beurzen en zie dan ook dat standbouwers steeds vaker gebruik maken van aluminium textielframes, die soms voorzien worden van LED-verlichting. Aluminium textielframes bieden talloze mogelijkheden. Niet alleen als banner, maar tevens volledige beursopbouw en beursinrichting. Creeër spectaculaire hangende en staande banners, beursstands, achterwanden en scheidingswanden met aluminium textielframes.HET VOORDEEL VAN ALUMINIUM TEXTIELFRAMES

Het aluminium frame gecombineerd met een textieldoek met siliconen pees heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een foto op canvas of een foto op poster. De wisselbare print is één van de grootste voordelen. Wanneer een klant de uitstraling van het frame wil veranderen, hoeft hij/zij slechts een nieuw doek met pees aan te schaffen. Ondanks de kleine en goedkope aanpassing, veranderd zowel de look als de feeling.


Nadat je dit gelezen hebt, zal het je vaker op gaan vallen “mark my words”.