textielframes

Deze moderne tekstborden mogen in 2018 gezien worden!

EFKA B.V. - 27 December 2017 3 min 78x

Een inspirerende spreuk aan de muur in de woonkamer, een liefdevolle tekst in de slaapkamer of verwelkomende boodschap in de hal. Inspirerende quotes in huis. Either you hate it, or you love it.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het hangt bij mijn buurvrouw in huis. Zelf ben ik iets minder enthousiast over deze vorm van woondecoratie. Vooral door de overkill aan verschillende teksten en de duizenden variaties daarop.

Maar eerlijk is eerlijk, de tekstborden zijn al jarenlang een populair item in woondecoratie en nog lang geen verleden tijd. En met een moderne twist geven tekstborden juist een creatieve boost aan je inrichting.

Tijdloze tekstborden
Wat is er zo bijzonder aan een bord met tekst? Ze zijn tijdloos! De spreuken zijn door hun vaak algemene aard altijd toepasselijk. En staan mooi in elke ruimte. Bovendien brengt het een gemoedelijke sfeer in huis.


Tekstborden


De huidige tekstborden zijn gemaakt van hout of aluminium. Die borden roepen bij mij een dertien in een dozijn gevoel op. Zeker omdat je tekstborden nu overal ziet. Bij de Vtwonen tot aan de Action, ze zijn overal te koop en de originaliteit ontbreekt.

Maar gelukkig: er is een oplossing. Hiermee mogen de tekstborden in 2018 zeker gezien worden!

Nieuwe trend: moderne tekstborden
Weg met kneuterigheid en foute woondecoratie! Hier zijn tekstborden in een modern, hip jasje. Giet dezelfde tijdloze quotes en spreuken in een modern frame met strakke omlijsting.

Deze moderne tekstborden passen in ieder interieur. Van rustige Scandinavische inrichting tot een juist stoerdere, industriële omgeving. 

De futureproof tekstborden worden gemaakt van aluminium profielen. En de tekst wordt geprint op een textieldoek, die je in een handomdraai in het frame spant. Deze mogelijkheid maakt het mogelijk om eenvoudig te wisselen van quote. 

Close-up textielframe
Een close-up van het textieldoek in het aluminium frame.


Tekstborden voor speciale gelegenheden

Tekstborden zijn erg geschikt om cadeau te geven. Ga voor een algemene spreuk voor een vage kennis, iets liefs voor je moeder of een oppeppende quote voor een vriend of vriendin. Of geef een tekstbord cadeau aan jezelf ;) 

Pak speciaal uit voor de feestdagen, en pas je print er op aan. En na de feestdagen vervang je het textieldoek weer voor een andere tekst of afbeelding.

“OP ZOEK NAAR EEN CADEAU? DENK EENS AAN EEN MODERN TEKSTBORD!"


Creatieve tekstborden
Let’s get creative! Wat is nog leuker dan een standaard spreuk of bekende quote aan de muur? Je eigen tekst aan de muur. Dus laat je hersenen kraken en ga aan de slag.