textielframes

Sfeermaker voor in huis

EFKA B.V. - 21 Februari 2019 2 min 69x

Het textielframe Decor 27 XL is de sfeermaker van 2019. Dit enkelzijdig textielframe onderscheid zich van alle andere profielen, doordat deze in verkrijgbaar is in brushed aluminium, wit en glossy black. Door deze kleuren valt het frame nog meer op en wordt de attentiewaarde verhoogd. Dit frame past in elk interieur, omdat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het frame is perfect te gebruiken als muurdecoratie of wandreclame.


Uiteraard is het bij dit frame ook mogelijk om het textielprint met siliconen pees, te vervangen in elk gewenste foto. Dit enkelzijdige frame is een eye catcher door de brede omlijsting en is het meest sterke profiel dat er is. Hierdoor lijkt het ingelijste textielprint op een kunstwerk en zorgt dit voor sfeerbeleving in de geplaatste omgeving. Daarnaast is het textielframe duurzaam, omdat het herbruikbaar is.

Decoratie voor aan de muur
MuurdecoratieDecor 27 XL is licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Hierdoor is het gemakkelijk te verplaatsen. De sfeermaker is niet alleen voor particulier gebruik maar ook gemakkelijk toepasbaar in de openbare ruimtes en retail. Tevens is het textielframe verkrijgbaar in elke maat en kan het frame overal  aan de muur geplaatst worden.