textielframes

Maak kennis met vrijstaande en ophangmogelijkheden

EFKA B.V. - 26 Juli 2018 2 min 59x

MEER DAN ALLEEN WANDMONTAGE

Intussen is het aluminium frame bekend. Ook weet je intussen dat deze in diverse vormen en  alle maten verkrijgbaar zijn. Echter worden bevestigingsmogelijkheden van de textielframes soms vergeten. Men denkt wel eens dat deze alleen aan de wand gemonteerd kunnen worden, om het interieur een betere look te geven. Waarschijnlijk ken jij deze mogelijkheid ook. Echter is er naast wandmontage, ook de mogelijkheid om de aluminium frames hangend of vrijstaand te plaatsen. Maak opvallende displays, unieke scheidingswanden die perfect staan in ieder kantoor, showroom, of op de beursvloer. Ik ga de opties met je doornemen, zodat je weer op de hoogte bent van de vele mogelijkheden.

ScheidingswandDoor een textielframe hangend of vrijstaand te bevestigen, worden er meer mogelijkheden gecreëerd op het gebied van retail, beurzen, interieur en exposities. Het textielframe is eenvoudig te monteren, maar ook de bijbehorende voetplaten en ophangsystemen zijn snel te bevestigen.


“MAAK KENNIS MET VRIJSTAANDE EN OPHANGMOGELIJKHEDEN”


STAANDE OPTIES

De voetplaten, in vaktermen de baseplates genoemd, zorgen ervoor dat een textielframe vrijstaand geplaatst kan worden. De baseplates zijn in verschillende diktes en formaten beschikbaar en worden toegepast op een dubbelzijdig textielframe. De basplate zorgt ervoor dat een aluminium textielframe stabiel en stevig staat. Hierdoor is deze goed in te zetten als banner, perswand, sponsorwand of scheidingswand. In de loop der jaren zijn er al vele vormen en maten op de markt gebracht, onder verdeeld in verschillende categorieën. Waardoor er voor elk soort aluminium profiel wel een baseplate beschikbaar is. Ik denk dat er in de loop der jaren nog meer zullen volgen, zodat variaties eindeloos worden. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.


Hangende mogelijkheden


HANGENDE OPTIES

Naast de voetplaten voor aluminium textielframes, bestaat er ook de mogelijkheid om een dubbelzijdig textielframe op te hangen. Met de wandmontage was je wellicht bekend, maar naast wandmontage is het ook mogelijk om een textielframe op te hangen aan het plafond. Met de TÜV gecertificeerde ophangsystemen is het makkelijk en eenvoudig om een textielframe te monteren. Klik hier als je meer wenst te weten over de ophangmogelijkheden.