textielframes

Introductie van een nieuw decoratief textielframe

EFKA B.V. - 24 Augustus 2018 1 min 72x

DECORATIEF TEXTIELFRAME


Een textielframe als wanddecoratie, fotowand of wandreclame. Wellicht had je er al over nagedacht, maar nog nooit het juiste enkelzijdige textielframe gevonden. Dan heb ik goed nieuws. Nieuw in het assortiment van EFKA is de Decor 27. Dit enkelzijdige textielframe onderscheid zich van al onze andere profielen, doordat deze in verkrijgbaar is in brushed aluminium, wit en glossy black. Door deze kleuren valt het frame nog meer op en wordt de attentiewaarde verhoogd.Fotowand / Wandreclame


EIGEN TEXTIELFOTO


Uiteraard is het bij dit textielframe ook mogelijk om de fotoprint, met siliconen pees, te vervangen in elke gewenste visual. Door het brede aluminium profiel lijkt de textielprint op een ingelijst kunstwerk. Heb jij “De magere compagnie” als afdruk en ben jij deze zat? Dan plaats je toch gewoon een nieuwe print in dit mooie textielframe. Je hoeft geen nieuw frame aan te schaffen, alleen een nieuwe textiel foto. Online zijn ontzettend veel leuke afbeeldingen te vinden. 


WandreclameHet textielframe is licht van gewicht en eenvoudig te monteren. Niet alleen voor particulier gebruik maar ook in de retail en openbare ruimtes gemakkelijk toepasbaar. Een textielframe is duurzaam, omdat je slechts een nieuw textieldoek aan hoeft te schaffen indien de reclame-uiting, fotowand of decoratie aangepast dient te worden. De textielframes zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat en kunnen dus in elk winkelpand, kantoor, ziekenhuis of plaatselijke bakker geplaatst worden.