textielframes

Het ultieme 3D textielframe!

EFKA B.V. - 11 Januari 2018 5 min 130x

De Cube 65 is het perfecte profiel om neer te zetten of op te hangen. De reclame-uiting kan rondom geplaatst worden voor het maximale resultaat. Het profiel is ideaal geschikt om te gebruiken op een beurstand of als eyecatcher in een winkeletalage.


  • Duurzaam
  • Eenvoudige montage
  • Alle kanten geschikt voor prints
  • Naadloos verwerkt in de hoeken
  • Geschikt voor wisselbare prints met siliconenpeesLichtgewicht

Door het gebruik van aluminium is het frame zeer licht, wat het uitstekend geschikt maakt voor het opbouwen en het vervoeren van het frame. Met de eenvoudige hoekstukken kan dit frame op locatie snel in elkaar gezet worden.  In combinatie met de Carre 80 (lees hier wat onze collega Charon Lourens hierover te zeggen heeft) kan er zeer snel een complete beursstand opgebouwd worden.
Lichtgewicht, snel op te zetten
en zeer modulair.


Eenvoudig op te hangen

Het Cube 65 profiel kan uitstekend aan staalkabels worden opgehangen om als banner te gebruiken. Samen met onze staalkabels van 4 meter kan het profiel op elke mogelijke plek worden opgehangen. Door het modulaire systeem kunnen de staalkabels snel in het profiel geplaatst worden en geïnstalleerd worden.


BeursbalieMaatwerk

De Cube 65 kan in elke maat geleverd worden, maar is beter geschikt om als klein tot middelgroot formaat te gebruiken. Op deze afmetingen komt dit profiel het beste tot zijn recht en kan deze eenvoudig in elkaar worden gezet. Daarnaast wordt de Cube 65 geleverd als een compact en plat verpakt pakket, wat het makkelijk maakt om deze door te sturen of mee te nemen naar een beurs.LED

De Cube 65 kan in combinatie met de LED-bulb verlicht uitgevoerd worden. De LED-bulb zorgt ervoor dat de Cube 65 nog meer opvalt en echt in het oog springt. Als voorlopers in LED weten wij als geen ander dit product perfect uit te lichten. Het gebruik van meerdere verlichte cubes bij elkaar geeft een prachtig effect wat zeker op zal vallen op elke locatie.Duurzaam

Doordat al onze profielen van aluminium zijn gemaakt, zijn onze producten 100% recyclebaar. Na gebruik kunnen deze profielen daarom weer hergebruikt worden, in tegenstelling tot vele andere producten die in de hedendaagse standbouw worden gebruikt. Daarnaast is aluminium sterk en licht van gewicht, hierdoor is het materiaal uiterst geschikt voor standbouw.