textielframes

Efficiënt gebruik maken van een banner

EFKA B.V. - 15 November 2018 2 min 58x

Een banner is een grafische reclame uiting op het internet. Ook is het een opvallende manier van geprinte reclame. Beiden vormen ken je waarschijnlijk wel. Banners zijn er in allerlei soorten en maten. De banner waarover in deze blog gesproken wordt is de geprinte banner. Heel snel groots opvallen op een beurs of in de winkel? Dat doe je met mobiele banners. Deze banners zijn gemaakt van aluminium textielframes die voorzien kunnen worden van een textielprint. Het complete systeem wordt compact geleverd en is modulair. Je hebt dus geen ervaring nodig om deze te monteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij de hoogte en breedte niet uit maken.Heel snel groots opvallen op een beurs of in de winkel? Dat doe je met mobiele banners. Deze banners zijn gemaakt van aluminium textielframes die voorzien kunnen worden van een textielprint. Het complete systeem wordt compact geleverd en is modulair. Je hebt dus geen ervaring nodig om deze te monteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij de hoogte en breedte niet uit maken.


“RICHT COMPLETE BEURSSTANDS IN MET TEXTIELFRAMES 


Het voordeel van eentextielframe is dat de textielprint eenvoudig en snel vervangen kan worden. Door efficiënt gebruik te maken van een banner, verhoog je de verkoop. Uiteraard zal je wel moeten kijken welke reclame uiting werkt en welke niet. Er zullen altijd uitingen zijn waarbij je zelf wellicht heel enthousiast ben, maar de uiting niet gaat werken. Het is dan ook van belang dat jij je doelgroep goed kent en weet hoe je hen moet bereiken. Doe marktonderzoek, zodat je niet onnodig uitingen op textiel laat printen.


Naast de banner op beurzen, kan het textielframe ook worden gebruikt om complete beursstands in te richten. Denk aan ronde vormen, beursbalies en reclame lichtbakken. Allerlei vormen waardoor de reclame uiting beter tot zijn recht komt.

Beursstand met banner
Beursstand met banner