textielframes

Een textielframe een verrijking voor het interieur.

EFKA B.V - 26 November 2018 2 min 46x

Het is inmiddels bekend dat textielframes voor verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden. Nu de feestdagen eraan komen is het ook een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Uiteraard gaat het dan niet alleen om het frame, maar ook de textielprint die in het frame geplaatst dient te worden.


“HET IDEALE CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN 


De ideale muurdecoratie

Een enkelzijdig textielframe is perfect als muurdecoratie. Het frame past in ieder interieur, omdat deze in diverse kleuren te bestellen is. Wil je meer een frame dat eruit ziet als een omlijsting, dan moet je zeker voor het decoratie frame gaan. Uiteraard kun je ook voor een frame gaan die iets meer diepte heeft, maar vrijwel geen rand zichtbaar vanaf vooraanzicht. Zoals je leest zijn er verschillende opties. Dus mocht je nog niets bedacht hebben voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit het ideale cadeau voor de feestdagen.

Wanddecoratie
Wanddecoratie


Textielframe dubbelzijdig

Een dubbelzijdig textielframe biedt talloze mogelijkheden op het gebied van indoor events. Dit textielframe kan worden voorzien van twee textielprints. Hoe vet is dat? Een textielframe die je aan beide kanten kunt voorzien van een boodschap of reclame uiting. De peesdoeken zijn eenvoudig te vervangen, waardoor bijvoorbeeld een beursstand, display, interview wand of scheidingswand een nieuwe uitstraling krijgt.


Scheidingswand
ScheidingswandDe dubbelzijdige textielframes zijn uitermate geschikt voor vrijstaand en hangend gebruik. Ze zijn licht in gewicht en eenvoudig te monteren. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen.


Textielframe met LED verlichting

Een textielframe met LED verlichting geeft een ruimte meer beleving, sfeer en een moderne uitstraling. Dit soort textielframes worden ook wel lightboxes of reclame lichtbakken genoemd. Een lightbox of reclame lichtbak is van toegevoegde waarde in een winkel, restaurant of tijdens evenementen zoals beurzen. Er zijn verschillende LED-technieken beschikbaar, waardoor er voor elk interieur een oplossing is.


Reclame lichtbak
Lightbox