textielframes

Creëer een moderne uitstraling met aluminium dubbelzijdige textielframes

EFKA B.V - 3 Juli 2018 5 min 57x

CREËER EEN MODERNE UITSTRALING

Zit je wel eens met je handen in het haar bij een nieuwe inrichting van een (winkel)pand, showroom of etalage? Je wilt niet zo’n standaard etalage, maar juist opvallen in de winkelstraat, zodat consumenten bij jou naar binnen stappen. Je wilt niet dat ze, zodra ze het pand binnenlopen, meteen rechtsomkeert gaan. Creëer een moderne uitstraling met dubbelzijdige aluminium frames voorzien van een textielprint aan beide zijdes. Aluminium frames voorzien van een textielprint zorgen voor een betere sfeer en sensatie in het pand of showroom. Een groot voordeel van een textielprint, is dat deze eenvoudig en snel te vervangen is door een andere textielprint. Zo creëer je gemakkelijk en snel een nieuwe look.


Hangende banner

BEVORDER VERKOOP

Een moderne showroomenetalage inrichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een winkelpresentatie. Wist je dat zo’n 98% van de consumenten een winkel niet binnen stappen door een lege of saaie etalage? Een etalage helpt om mensen te verleiden tot een bezoekje aan een (winkel)pand. Zodra potentiële klanten een winkel binnen lopen, verwachten zij een inspirerende en interactieve omgeving waarin zij kennis kunnen maken met het product of de producten.

EXTRA ATTENTIEWAARDE CREËREN

Om in gesprek te komen met potentiële klanten, is het van belang dat ze de producten weten te vinden. Met een hangende banner wordt de attentiewaarde verhoogd. Hanging banners (hoog) boven producten trekken de aandacht al vanaf grote afstand. Creëer extra communicatie oppervlakte zonder meer meters te huren.


Hanging banner


STIJGEND GEBRUIK

Sinds ik zelf actief ben in deze branche, merk ik dat de hoeveelheid textielframes toenoemt in de winkelstraten. Misschien was er al veel activiteit op deze markt, maar nu valt het mij echt op. Veel kledingzaken en schoenenwinkels maken al gebruik van textielframes voorzien van een textielprint/peesdoek. Leuk om te zien dat veel winkels er al bekend mee zijn. Je ziet dat het zorgt voor meer sfeer. En de winkels kunnen hun uiting snel en eenvoudig aanpassen om de nadruk te leggen op een nieuw product of nieuwe producten. De wand wordt ook gebruikt als scheidingswand om de damesafdeling van de heren te scheiden.


BIOSCOPEN MAKEN ER OOK GEBRUIK VAN

Ik ben een veelvoudig bioscoopbezoeker en wist al dat de bioscoop meerdere enkelzijdige aluminium textielframes aan de muur heeft hangen. Zodra er een nieuwe film draait, hangt er weer een nieuw doek. Enkele weken geleden was ik ook aanwezig tijdens de “Ladies Night”. Deze avond is, zoals het woord al zegt, speciaal voor dames. Hier zag ik ook dat ze gebruikt hadden gemaakt van een dubbelzijdig textielframe. Deze werd ingezet als een staande banner, met daarop de aankomende “blockbuster night”.


OOK LEUK VOOR THUIS

Natuurlijk zijn te dubbelzijdige aluminium textielframes niet alleen te gebruiken in de retail, standbouw en openbare ruimtes. Het dubbelzijdige aluminium frame is een leuke manier om een ruimte op te delen in meerdere ruimtes. Gebruik het aluminium frame als ruimteverdeler/scheidingswand.


Meer informatie over dubbelzijdige aluminium textielframes? Bekijk dan de vernieuwde website van EFKA, uw partner in frames.