textieldoeken

De voordelen van een peesdoek

EFKA B.V. - 28 Augustus 2018 2 min 313x

Peesdoeken worden gebruikt in textielframes. Je bent wellicht wel bekend met een textielframe met daarin een wisselbaar doek. Dit wisselbare doek is een textielprint. Als je niet bekend bent met een textielprint en een aluminium frame, dan vind je hieronder meer informatie en de voordelen van beide producten.


HET TEXTIELFRAME

Een textielframe is gemaakt van aluminium en is zeer sterk en licht. Dit is uiteraard een groot voordeel als je het product wilt verplaatsen. De meest voorkomende kleur is aluminium, maar wat veel mensen niet weten is dat deze textielframes ook verkrijgbaar zijn in zwart en wit. Via MijnTextielFoto.nl zijn deze varianten leverbaar.


TEXTIELPRINT MET SILICONEN PEES

Een textielprint met siliconen pees wordt geplaatst in een textielframe of LED-frame. Het doek staat ook wel bekend onder dekostof. Deze stof, met print, kan gewoon in de wasmachine. Eén van de vele voordelen van een textielprint. Daarnaast is de aanschaf van een

Peesdoek met siliconen strip

textieldoek goedkoop als je het vergelijkt met andere soorten wanddecoratie, zoals fotobehang, foto op canvas, foto op plexiglas etc. Nog een groot voordeel is dat je eenvoudig en snel een nieuwe print plaatst. Hierdoor verander je in een handomdraai de look en feeling van het interieur. 


TOEPASBAAR IN DE RETAIL, OPENBARE RUIMTES EN STANDBOUW

Steeds vaker zie je textielframes met peesdoek terugkomen in de retail, openbare ruimtes en in de standbouw. Dit komt omdat het textielframes eenvoudig te verplaatsen en in elkaar te zetten is. Ze zijn ook zeer populair omdat het textieldoek met siliconen strip eenvoudig te vervangen is en er zo voor zorgt dat een reclame-uiting in een handomdraai aangepast kan worden.


MIJN EIGEN ERVARING

Zelf heb ik ook een textielframe met textielprint in huis hangen. Een mooie foto met een decoratief frame. Ik heb hem nog niet zo lang hangen, maar ik vind het wel een prettig idee dat ik, indien ik wens, de foto kan vervangen wanneer ik deze zat ben. Daarnaast bezoek ik ook geregeld de bioscoop en zie ook daar dat ze LED-frames hebben. In deze LED-frames zitten elke keer nieuwe textielprints met daarop de aankomende bioscoopfilms.