lightboxes

Reclame lichtbakken op beurzen

EFKA B.V. - 21 Augustus 2019 2 min 97x

Je wilt opvallen op een beurs dat is een feit. Het maakt niet uit op welke beurs je staat, jouw beursstand moet in het oog springen. Bij EFKA doen wij altijd onze uiterste best om aanwezig te zijn tijdens een beurs met onze nieuwste innovaties. 


Lightbox 160


Het afgelopen jaar zijn we aanwezig geweest op de FESPA in M├╝nchen en de Sign&Print Expo in Gorinchem. Hier hebben we uiteraard onze beursstand opgebouwd uit onze eigen LED- en textielframes. 

Een beurs is bedoeld om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Je wilt je product of dienst de volle aandacht schenken en je wilt je uiteraard onderscheiden van de concurrentie. De ideale oplossing hiervoor zijn onze dubbelzijdige reclame lichtbakken


Met de Lightbox Double 160 is het mogelijk om eenvoudig opvallende staande en hangende LED-verlichte banners en displays te plaatsen. Met ons eenvoudige plug-and-play systeem is het frame snel en eenvoudig in elkaar te zetten. 

LEDframe

De LED-componenten worden vooraf door ons geïnstalleerd


Onze lightboxes worden compact verpakt om transportkosten te minimaliseren. Monteer de profielen aan elkaar met de benodigde accessoires. Voeg stabilizers toe aan groot formaat LED frames om stabiliteit van het frame te waarborgen.


Ga voor meer informatie over de Lightbox Double 160 naar onze website