lightboxes

Lightboxes op een effectieve manier plaatsen zodat uw boodschap beter opvalt

EFKA B.V. - 13 Maart 2018 5 min 18x

Lightboxes

Opvallen, in het oog springen en gezien worden. Als ik kijk wat het effect is van een Lightbox in een winkelcentrum of in een showroom, zie je pas echt dat licht het verschil maakt. De aantrekkingskracht van licht kan en mag niet onderschat worden. Een reclame-uiting zonder licht valt in het niets als deze naast een lightbox wordt gezet. De lightbox versterkt de kracht van uw boodschap enorm.


Licht aan/licht uit 

 Een LED-frame krijgt altijd meer aandacht dan een onverlicht frame. Maar ook hierin kunnen wij onderscheid maken. Je kan bijna zeggen dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Bizar grote formaten zijn mogelijk, terwijl wij ook de allerkleinste voor u op maat kunnen maken.Het grote voordeel hierin blijft dat een LED-frame zich altijd onderscheid ten opzichte van een niet verlicht frame.


Ultra slim

Als voorbeeld neem ik de Lightbox 60. Dit is een ultraslim LED-frame, waarbij er zeer veel mogelijk is. Deze is standaard in maar liefst drie kleuren te verkrijgen en daarbij kan er nog gekozen worden uit 2 LED-varianten. Met onze meest gekozen FK2 LED (7250 lumen per m2) haalt u een Lightbox in huis die fantastisch egaal verlicht is. Met de FK7 LED (11000 lumen per m2) steelt u de show in de winkelstraat of op de beurs. Beide opties zijn tevens verkrijgbaar in een dimbare variant, waardoor dit de meest complete slim Lightbox op de markt is.


Fel, minder fel

Mocht u klant niet goed weten welke afbeelding erin komt of komt deze op een prominente locatie te hangen, dan adviseer ik altijd om een frame te nemen die dimbaar is. De locatie kan namelijk bepalend zijn voor welke lichtsterkte er gewenst is. Bij twijfel is dimbaar altijd aan te raden. De investering om het dimbaar te maken is relatief laag, maar geeft wel een hoop plezier. Ik zeg altijd:beter in één keer goed dan niet tevreden.


Extra groot?

Je ziet ze weleens voorbij komen: LED-frames van absurde formaten die het middelpunt van aandacht zijn. Door onze techniek op een andere manier toe te passen, kunnen wij elke maat aan. De LED on stabilizer is het product om hiervoor te gebruiken. Dit frame wordt van de achterkant aangelicht en kan op elke maat worden toegepast. Als dubbelzijdige variant is er de Double 200 LED on stabilizer. Waarbij uw reclame-uiting dubbel zoveel aandacht krijgt. Voordeel van deze frames is dat ze ook nog dat ze makkelijk te vervoeren zijn. Ze worden plat verpakt en kunnen eenvoudig meegenomen worden.


Wij helpen je graag

Als specialist in lightboxes weten wij natuurlijk als geen ander waar en wanneer welke lightbox wordt ingezet. Wil je graag meer advies en weten welke lightbox je in moet zetten? Neem dan contact met mij, of met mijn collega’s.