lightboxes

Het alternatief voor de ouderwetse roll-up banner

EFKA B.V. - 16 Oktober 2019 3 min 235x

Draagbare promotiemiddelen zijn vaak onderworpen aan compromissen. Handzaam, draagbaar en opvouw- of uitneembaar betekent vaak: fragiel, instabiel of bewerkelijk in opzetten. Op Sign & Print Expo werden we echter aangenaam verrast door een stabiele, professioneel uitgevoerde en kwalitatief hoogwaardige led box, die gewoon in een draagbare doos past. EFKA oogstte succes met deze Pop-up LEDbox, die op meer dan één vlak excelleert, aldus Jan Mol.We spraken één van de vertegenwoordigers van de Pop-up LEDbox. “Het is onze missie om het textielframe, al dan niet zonder ledverlichting, nog breder inzetbaar te maken. De Pop-up LEDbox is een goed voorbeeld hiervan. De constructie zit dermate slim in elkaar, dat de Popup LEDbox snel en zonder gereedschap in elkaar te zetten is. De LED techniek in de zijkant van het aluminiumprofiel komt onder licentie van Philips en zorgt voor een egale en hoogvermogen uitlichting van de textielprint.” 


Alternatief voor de roll up banner

De innovatieve Pop-up LED-box is veelzijdig en inzetbaar als pop up roll-up banner, pop-up beurswand, mobiele display of reclamebord.Het aluminium frame is ideaal inzetbaar om reclame uitingen op te laten vallen. EFKA levert de Pop-up LEDbox aan print-, sign- en standbouwbedrijven. “Je hoeft er alleen maar doek bij te printen en je bent klaar. Het aluminiumprofiel is slechts 80 mm en is dubbelzijdig inzetbaar. Een verlichte boodschap die van twee zijden te bekijken is, uit een handzame doos! Wie voor enkelzijdig gebruik gaat, kan aan de andere zijde een blockout doek plaatsen. Daar komt geen licht doorheen en de glanzend witte binnenzijde van het doek kaatst het licht mooi terug. Zo heb je een nog helderder doorlichting van de printzijde.”


Voor tijdelijk of permanent gebruik

“De Pop-up LEDbox  is naast tijdelijk ook prima permanent inzetbaar. Eenmaal gemonteerd, doet niets vermoeden dat het om een draagbaar product gaat. Dat is de kracht van dit product: professionaliteit in een handzame doos, om waar je ook bent een maximale reclame kracht te creëren. De Pop-up LEDbox is inmiddels te verkrijgen in twee formaten: 100 cm x 200 cm en 100 cm x 250 cm. Lightbox to go - voorzien van LED-verlichting

De Pop-up LEDbox heeft een lange levensduur, doordat er gebruik wordt gemaakt van van efficiënte LED-verlichting. Hierdoor is het een energiezuinige en kostenbesparende lightbox. Het aluminium frame zet je in slechts 5 eenvoudige stappen zonder gereedschap op. Daarnaast is het licht van gewicht, dus gemakkelijk te vervoeren Uiteraard is de frame ook te voorzien van de gewenste textielprint.De XL variant wordt standaard geleverd met een trolley. De ledbox is te bestellen via het bestelsysteem van EFKA.