lightboxes

De vier voordelen van de Lightbox 60

EFKA B.V - 1 Juni 2017 2 min 66x

Door jarenlange specialisatie op het gebied van lichtbakken is de Lightbox 60 ontwikkelt. De Lightbox 60 is in vele opzichten een uniek frame. Een veelzijdig product met uitzonderlijke kenmerken. De perfecte lichtbak voor indoor lichtreclame.  Lees hier aan de hand van vier kenmerken waarom dit zo is.

#1 SLECHTS 60MM DIEP
Door de diepte van slechts 60 mm heeft de Lightbox 60 één van de slankste aluminium frames van dit moment. Dit geeft de lichtbak een elegante uitstraling. En in de zwart of witte uitvoering, past dit profiel in elk (instore) interieur. In dit frame is de driver netjes weggewerkt.

"De slankste lightbox van dit moment"

#2 TWEE LICHTSTERKTES
Bij de Lightbox 60 kunt u kiezen uit twee types led. De FK02 (7.250 lumen per m2) en de FK07 (11.000 lumen per m2). De FK02 geeft een goede, egale lichtspreiding en vind ik uitstekend voor gebruik in een kantoor of winkel. De FK07 maakt van de visuals echte eyecatchers! Door de grote hoeveelheid licht is deze uitvoering uitermate geschikt voor een etalage of beurs en trekt uw visual altijd de aandacht. Heeft u advies nodig om de gewenste lichtsterkte te bepalen? Dan help ik u graag.Een close-up van de Lightbox 60.


#3 DIMBAAR
De lightbox 60 is optioneel dimbaar met een afstandsbediening. De ontvangers die het dimmen mogelijk maken zijn in het frame verwerkt. Met de afstandsbediening kunt u eventueel meerdere frames tegelijkertijd dimmen, zodat u zelf eenvoudig de gewenste lichtsterkte kunt instellen.

#4 MAKKELIJK TE INSTALLEREN
De Lightbox 60 wordt bij kleine formaten compleet voorgemonteerd aangeleverd. Voor installatie zijn een aantal schroeven door het dibond voldoende om het frame aan de muur te hangen. Bij grotere formaten bestaat het frame uit meerdere delen. Deze zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen, zodat u op locatie veel tijd bespaard met installatie.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van indoor lichtreclame? Bekijk dan alle specificaties online of neem contact met mij op.